Följ Svenska Mässan

Pressmeddelanden 4 träffar

6000 ska lockas till Logistik & Transport

6000 ska lockas till Logistik & Transport

Pressmeddelanden   •   Sep 04, 2018 08:30 CEST

Årets mässa Logistik & Transport, som arrangeras den 5-7 november på Svenska Mässan i Göteborg, bjuder på flera svenska och internationella kända talare. Totalt räknar arrangörerna med att samla 6000 besökare under två dagar vilket gör det till Nordens ledande mässa och konferens för logistikbranschen.

En app som löser vardagslogistiken

En app som löser vardagslogistiken

Pressmeddelanden   •   Aug 01, 2016 10:27 CEST

PERSONTRAFIK DEN 18-20 OKTOBER PÅ SVENSKA MÄSSAN I GÖTEBORG Tänk dig att kunna koppla ihop din tågresa med en buss- och taxiresa, bilpool eller lånecykel i en app. Och betala allt digitalt. – Vi är en bit på väg. Nästa år räknar vi med att kunna lansera en version ut mot kund, säger Lars Backström, vd på Västtrafik.

Infrastrukturministern medverkar på Persontrafikmässan

Infrastrukturministern medverkar på Persontrafikmässan

Pressmeddelanden   •   Jun 21, 2016 15:44 CEST

En av huvudtalarna på Persontrafikmässan i höst är infrastrukturministern Anna Johansson. Stort intresse riktas förstås till infrastrukturpropositionen som kan komma att presenteras i nära anslutning till mässan och som berör många av branschens allra hetaste frågor.

Möt några av resebranschens största profiler på framtidsseminariet FuTURe

Pressmeddelanden   •   Nov 03, 2011 15:30 CET

TUR ska bli en ännu bättre arena för att göra affärer och driva frågor, för att skapa opinion och inspiration. Som en del i detta äger framtidseminariet FuTURe rum.

Bilder 1 träff