Följ Svenska Mässan / Swedish Exhibition & Congress Centre Group

Kvalitetsmässan 12-14 november 2019 på Svenska Mässsan i Göteborg

Evenemang

Kvalitetsmässan bildades 1989 och firar 30-års jubileum 2019
12
NOV
Svenska Mässan i Göteborg

Kvalitetsmässan arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg den 12–14 november 2019. Det är ett nationellt arrangemang som har blivit Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

Till Kvalitetsmässan kommer höga chefer, förtroendevalda beslutsfattare och experter på kvalitet och utveckling. Syftet är att diskutera hur de offentliga verksamheterna ska kunna förbättras och skapa ökade värden för medborgare och företag. 

Kvalitetsmässan arrangeras i samverkan med Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen, Sveriges Kommuner och Landsting och SIQ – Institutet för kvalitetsutveckling. Ägare är Svenska Mässan Stiftelse.

Temat för Kvalitetsmässan 2019 är: “Ett smartare samhälle“.

Den svenska välfärden måste hela tiden utvecklas i takt med förändrade utmaningar och nya möjligheter. Digitalisering, innovationer och nya idéer som skapar hållbara lösningar för hållbara liv i hållbara samhällen är en förutsättning för att även i framtiden erbjuda en välfärd i världsklass. Ett smartare samhälle för alla helt enkelt.

Utmärkelser
Kvalitetsmässan arrangerar fem nationella utmärkelser, GötaPriset, SveaPriset, Sveriges IT-kommun, Sveriges KvalitetsKommun och Sveriges Modernaste Myndighet.

  1. GötaPriset, delas ut till Sveriges bästa utvecklingsprojekt inom offentligt finansierade verksamheter.
  2. SveaPriset instiftades av Kvalitetsmässan 2007 tillsammans med Socialdepartementet för att stimulera it-innovationer i vården. Det är en framåtriktad utmärkelse, som vill göra skillnad genom att belöna den bästa innovationsidén inom eHälsa.
  3. Utmärkelsen Sveriges IT-kommun tillfaller den kommun som har lyckats bäst med att använda IT och digitaliseringens möjligheter för att utveckla kommunen som helhet.
  4. Sveriges KvalitetsKommun delas ut till den kommun som har lyckats bäst med att utveckla demokrati, verksamheter, arbetsmiljö och samhällsbyggande.
  5. Sveriges Modernaste Myndighet, det senaste tillskottet av utmärkelser, instiftades 2009, och premierar effektiv service, engagerade medarbetare, förnyelse och innovation samt en hållbar och miljömedveten utveckling.

Registrering

Anmäl dig till evenemanget