Följ Svenska Mässan / Swedish Exhibition & Congress Centre Group

Björn Jeffery kommer till Meg16

Pressmeddelande   •   Mar 18, 2016 09:52 CET

Björn Jeffery är vd för Toca Boca, som på fem år har blivit en av världens främsta producenter av digitala leksaker för barn och unga. Nu kommer han till Meg – Mediedagarna i Göteborg, 7–8 april på Svenska Mässan.

Som en av våra mest framgångsrika svenskar i Silicon Valley arbetar Björn Jeffery för att göra världens bästa digitala leksaker.

Som vd för Toca Boca driver han design- och utvecklingsarbetet för apparna som hyllats för sitt genustänk och barnvänliga design. Titlar som Toca Dance, Toca Lab och Toca Doctor har över hundra miljoner nedladdningar globalt och Toca Boca har användare i smått otroliga 215 länder.

– Jag kommer gå igenom några centrala beslut som vi tagit för att komma så långt som vi har gjort. Finns en hel del lärdomar att hämta där hoppas jag! berättar Björn Jeffery om sitt exklusiva framträdande på Mediedagarna i Göteborg.

Seminariet "Att leka sig till framgång" med Björn Jeffery hålls fredagen den 8 april, kl 15.00-15.45 på Meg16.

Hela programmet för Meg16 >>

Meg16 hålls den 7–8 april på Svenska Mässan i Göteborg och arrangeras för femte gången.

Mer information om Meg finns på www.meg.se

Följ också Meg på Facebook, Twitter och Instagram.

För frågor kontakta:
Kajsa Holmgren, presskontakt Meg
Tel: 031-708 80 76, 0733-81 81 10
E-post: kh@meg.se

Meg är Sveriges viktigaste mötesplats för mediefrågor. Här möts mediebranschens beslutsfattare och aktörer. Förutom ett högkvalitativt seminarieprogram består Meg av ett öppet program och en mötesdel kallad MegOpen. Meg16 hålls 7–8 april 2016 på Svenska Mässan i Göteborg. Initiativtagare är Bok & Bibliotek, MedieAkademin och TU.

Svenska Mässan koncernen drivs i stiftelseform och är en av norra Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan har visionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Koncernen arbetar framgångsrikt med mässor och möten, hotell, restaurang och underhållning. Varje år besöker cirka 1,8 miljoner mötesplatsen. Svenska Mässans huvuduppdrag är att främja näringslivet och årligen genererar koncernen drygt 2,6 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg. Läs mer på www.svenskamassan.se