Följ Svenska Mässan / Swedish Exhibition & Congress Centre Group

Gothia Towers inför Eurobonuspoäng

Pressmeddelande   •   Apr 03, 2012 15:39 CEST

Nu är Hotel Gothia Towers i Göteborg en del av SAS EuroBonus vilket innebär att de närmare tre miljoner EuroBonusmedlemmarna kan tjäna poäng när de checkar in på Gothia Towers.

Gothia Towers är medlem i den internationella hotellkedjan Worldhotels som är den aktör som nu har tecknat avtal med EuroBonus. Worldhotels består av närmare 500 hotell fördelade på över 250 destinationer i 65 länder. Avtalet innebär att samtliga EuroBonusmedlemmar från och med nu får poäng när de bor på Gothia Towers.
– EuroBonus-avtalet är strategiskt väldigt viktigt för oss. När vi nu ska växa och bli ett av norra Europas fem största hotell är det viktigt att locka både privat- och affärsresenärer med bra erbjudanden, säger Petter Ullberg, VD för Gothia Towers.

För varje vistelse får EuroBonus-medlemmarna 500 poäng och vid särskilda erbjudanden kan man som medlem få upp till tredubbla poäng. SAS EuroBonus fyller 20 år i år och för att fira det får hotellgästerna 500 extra poäng per hotellnatt per besök. Erbjudandet gäller i max tre nätter och fram till 20 maj.

Gothia Towers satsar stort för att kunna ta emot ännu fler gäster och ännu bättre kunna möta de krav som ställs på stora, internationella hotell. Med en satsning på över en miljard kronor byggs nu ett tredje torn samtidigt som man bygger på det befintliga East Tower med sex våningar. När byggnationen är klar i januari 2015 ökar antalet hotellrum från drygt 700 till 1200. Gothia Towers blir då tillsammans med Svenska Mässan Europas största helintegrerade hotell-, mötes- och konferensanläggning.

För mer information, vänligen kontakta:
Petter Ullberg, VD på Gothia Towers och vVD på Svenska Mässan
Tel: 031-708 80 00 
Mobil: 0708-80 80 01 
E-post: petter.ullberg@gothiatowers.com

Läs mer om Gothia Towers på www.gothiatowers.com.

 

Svenska Mässan är idag en av Nordens effektivaste mötesplatser. Varje år kommer drygt en miljon besökare till Svenska Mässan för att delta i ett 30-tal mässor samt 100-tals små och stora konferenser och kongresser. Svenska Mässan äger och driver också Gothia Towers, ett av Nordens största hotell, samt en av Sveriges största restaurangverksamheter med bl a välrenommerade Heaven 23 och italienska Incontro.

Svenska Mässan har tillsammans med dotterbolag drygt 500 anställda, en omsättning på cirka 800 Mkr och generar årligen runt 2,2 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg. VD och koncernchef är Carin Kindbom.