Följ Svenska Mässan / Swedish Exhibition & Congress Centre Group

Pressinbjudan: Automation Summit med PiiA Inspiration – digital konferens den 6 oktober

Pressmeddelande   •   Okt 05, 2020 13:45 CEST

Den 6 oktober samlar vi företag, forskare, myndigheter och politiker för att diskutera hur vi tillsammans kan göra industrin smartare och mer hållbar. Utgångspunkten är begreppet IndTech – teknologi på fabriksgolvet – där befintliga automations- och it-system förstärks med intelligenta, digitala funktioner.

Som journalist är du välkommen att följa den digitala konferensen och även att observera eller delta i gruppdiskussionerna om så önskas. Vi hjälper gärna till att förmedla kontakter med talare och övriga medverkande och tillhandahåller foton, presentationer och annat material.

Konferensen startar kl 09:00 den 6 oktober och pågår till 15:00.

Här hittar du programmet

Anmäl dig till konferensen

Offentlig deltagarlista

Här följer du sändningen

Visionärer, experter, inspiratörer, moderatorer och panelister – här är laguppställningen för Automation Summit med PiiA Inspiration den 6 oktober.

Konferensen är kostnadsfri och arrangeras av Svenska Mässan, Automation Region, IVA Smart Industri samt det strategiska innovationsprogrammet PiiA (Processindustriell it och automation).

Har du frågor? 

Kontakta Anki Fagerström – anki.fagerstrom@svenskamassan.se eller 073-381 81 74.


Svenska Mässan Gothia Towers är en av Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan Gothia Towers arrangerar och driver mässor, möten, hotell, restauranger, spa och en showarena. Varje år välkomnas drygt två miljoner besökare till mötesplatsen. Svenska Mässan Gothia Towers ägs av en privat, oberoende stiftelse, Svenska Mässan Stiftelse, som varje år genererar drygt 3,3 miljarder kronor i turistekonomiska effekter.