Följ Svenska Mässan / Swedish Exhibition & Congress Centre Group

Pressinbjudan till Baby & Barn, 22-24 februari 2013 på Svenska Mässan i Göteborg - årets stora familjehelg om och för barn

Pressmeddelande   •   Feb 18, 2013 12:36 CET

Den 22-24 februari pågår Baby & Barn för 8:e gången i ordningen, och fokuserar från början till slut på det viktigaste vi har - våra barn!

Här samlas över 100 utställare, experter, artister, bloggare, föräldrar och framför allt en härlig samling barn. Arrangemanget bjuder på mängder av nyheter. Välkommen att surfa runt och ta del av allt spännande som händer, inte minst i form av aktiviteter och det digra scenprogrammet.

På mässans Stora Scen är det ständigt något på gång! Här blir det allt från sång, musik, galenskaper och underhållning för barnen varvat med högaktuella seminarier för vuxna. 

Baby & Barn Deals
Ta en titt på vad utställarna har att erbjuda och planera din dag därefter. Här finns fina erbjudanden. Men det är först till kvarn.

Aktiviteter
På mässan finns också en mängd olika aktiviteter, t ex ansiktsmålning, mammastyling, tester av olika bilbarnstolar, barnvagnstestbana, bilbana, clowner, godisregn, minidisco, modevisning, musik, pyssel, sagostund, teater och mycket mer.

Fakta om Baby & Barn-mässan
Baby & Barn vänder sig till alla som planerar att skaffa barn, väntar barn eller redan har barn. Mässan handlar i huvudsak om barn upp till 6-årsåldern. Baby & Barn arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg den 22-24 februari.

Senaste nytt och programinformation på finns på www.babybarn.se. Här fylls det löpande på med fler nyheter om årets mässa. På webben finns även all information samlad, t ex nyhetsbrev, utställarlista, pressmaterial, aktiviteter och scenprogram.

Mässtidningen finns digitalt, klicka här >>>

Pressackreditering sker till press@svenskamassan.se innan mässan. Under mässdagarna hanteras pressackrediteringar och utlämning av presskort i Informationsdisken i huvudentrén och begränsad presservice finns i Service Center.

För ytterligare information kontakta:
Klas Pettersson, mässansvarig för Baby & Barn, telefon: 031-708 80 67, e-post: klas.pettersson@svenskamassan.se 

Välkommen till Baby & Barn!