Följ Svenska Mässan / Swedish Exhibition & Congress Centre Group

Pressinbjudan till TUR i Stockholm den 26-27 september

Pressmeddelande   •   Sep 22, 2015 09:24 CEST

Till helgen den 26-27 september är det dags. Då förvandlas Stockholm Waterfront Congress Centre till Stockholms största resebutik. Med fokus på innehåll och inspiration vill TUR väcka Stockholmarnas reslust.

Bland utställarna syns allt från resebyråer, researrangörer till både svenska och utländska destinationer. Bland annat kommer Sri Lanka och Jamaica, men också USA, Thailand, Polen, Ungern och Malta. Och intresset är stort. Målet var 50 utställare, men i skrivande stund är 82 företag bokade för mässan.

Besökarna i Stockholm kan, ta del av ”deals” på resor och hotellvistelser, alltså erbjudanden i begränsat antal som bara kan köpas på mässan. Ett stort fokus kommer också att ligga på de populära reseberättelserna, där föreläsare berättar om olika resmål med foto och filmer.

Reseberättelser
Vad sägs om berättelser från Peru, Namibia, Svalbard och många fler?
Safaris, Transsibiriska järnvägen, Mongoliet och Europas bästa vandringsplatser. Alla ingår i entrébiljetten och det är först till kvarn som gäller. Se hela programmet här >>>

Deals
Men här finns också möjligheter att göra en bra deal. På hemsidan finns utställarnas bästa erbjudanden på resor, hotellrum, mm. Besök hemsidan, se vilka deals som finns, och kom sedan till TUR Stockholm och köp resan. Utställarnas erbjudanden är ofta kraftigt rabatterade och priset gäller bara vid ett enda tillfälle: på mässan.

Här ser du alla förmånliga deals, som fylls på hela tiden fram till mässan >>>

Pressackreditering görs här >>>

TUR Stockholm arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre 26-27 september i år.
För mer information om TUR Stockholm besök hemsidan >>>

För ytterligare information kontakta:
Farhad Kakavand, mässansvarig TUR, tfn 031-708 81 44 eller e-post farhad.kakavand@svenskamassan.se

Välkommen till TUR 2015 i Stockholm!

Annika Orgert
Kontakta oss gärna, e-post: press@svenskamassan.se

Svenska Mässan är idag en av Nordens effektivaste mötesplatser. Varje år kommer drygt en miljon besökare till Svenska Mässan för att delta i ett 30-tal mässor samt 100-tals små och stora konferenser och kongresser. Svenska Mässan äger och driver också Gothia Towers, ett av Nordens största hotell, samt en av Sveriges största restaurangverksamheter med bland annat välrenommerade Upper House Dining, Heaven 23, West Coast och italienska Incontro. Från och med 2014 drivs koncernens mässverksamhet i eget dotterbolag, Svenska Mässan AB.

Svenska Mässan Stiftelse har tillsammans med dotterbolag drygt 600 anställda, en omsättning på 900 Mkr och generar årligen drygt 2,2 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg. VD och koncernchef är Carin Kindbom.