Följ Svenska Mässan / Swedish Exhibition & Congress Centre Group

Strategikonferens samlar energibranschen digitalt 5-6 maj

Pressmeddelande   •   Apr 03, 2020 09:22 CEST

Power Circle Summit, den ledande konferensen kring energibehovet i framtidens cirkulära samhälle, äger rum som planerat 5–6 maj.
Men istället för att samla människor fysiskt blir hela mötet digitalt – och helt kostnadsfritt.
– Vi ställer inte in, vi ställer om, förklarar Anna Jarnö, Business Manager på Svenska Mässan.

Årets Power Circle Summit skulle ägt rum på Münchenbryggeriet i Stockholm den 5–6 maj. Till följd av corona-pandemin kan det fysiska mötet inte äga rum som tänkt. De samverkande arrangörerna – Svenska Mässan, Power Circle, Energimyndigheten och EIT InnoEnergy – har ändå beslutat genomföra arrangemanget, fast i en annan form.

I svåra tider är det viktigare än någonsin att mötas och utbyta erfarenheter. Därför väljer arrangörerna att tillsammans samla branschen och ge inspiration. Programmet blir nära nog identiskt med det ursprungliga under temat ‘Smart elektrifiering för framtidens näringsliv och växande städer’.

– Talarna finns på plats i vår interaktiva livesändning. Och alla som deltar digitalt får möjlighet att ställa frågor och dela med sig av sina erfarenheter, säger Anna Jarnö.

– Vi hoppas på stor uppslutning. Vår ambition är att ge maximal inspiration, kunskap och konkreta take-aways.

Innovationsracet, där utvalda finalister presenterar innovativa lösningar och affärsmodeller för ett hållbart energisystem, är även fortsatt en del av programmet.. Likaså digitaliseras programpunkten Matchmaking som Ignite Sweden anordnar 5 maj mellan deltagande startups och etablerade företag och offentlig sektor.

Förutom att mötesformatet förändras från fysiskt till digitalt blir det denna gång helt kostnadsfritt att följa och delta i årets Power Circle Summit.

Intresserade behöver bara gå in och anmäla sig på hemsidan pcsummit.se, där också länken till konferensen presenteras.

Alla de som redan köpt biljett kommer att bli kontaktade med information kring köpet och vad som gäller.

Mer information om konferensen Power Circle Summit finns på pcsummit.se.

Vill du veta mer?
Kontakta Anna Jarnö, Svenska Mässan, tel. 031-708 80 00. 
Mer information: www.pcsummit.se

Svenska Mässan Gothia Towers är en av Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan Gothia Towers arrangerar och driver mässor, möten, hotell, restauranger, spa och en showarena. Varje år välkomnas drygt två miljoner besökare till mötesplatsen. Svenska Mässan Gothia Towers ägs av en privat, oberoende stiftelse, Svenska Mässan Stiftelse, som varje år genererar drygt 3,3 miljarder kronor i turistekonomiska effekter.