Följ Svenska Mässan / Swedish Exhibition & Congress Centre Group

Vassa samtal med Alice Bah Kuhnke på Meg16

Pressmeddelande   •   Mar 24, 2016 12:09 CET

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke är en trogen hedersgäst och samtalsaktör på Mediedagarna i Göteborg. På årets Meg16 kommer hon delta vid två samtal.

Yttrandefrihet för alla: dagstidningen som demokratiskt verktyg Fredag 8 april 12.00
Inledning av Alice Bah Kuhnke till ett samtal om det demokratiska medielandskapet och hur vi kan värna om demokrati och yttrandefrihet när allt färre läser dagstidningen. Panelsamtal med bland andra Camilla Batal, MTM, Gunilla Asker, vd Svenska Dagbladet, och Jeanette Gustafsdotter, vd TU.

The importance of an open society Fredag 8 april 13.00
Alice Bah Kuhnke diskuterar yttrandefrihet och mod i en konfliktfylld värld tillsammans med Janine di Giovanni, författare och korrespondent för Newsweek och Jonas Nordling, ordförande i Journalistförbundet.

Hela programmet för Meg16 >>

Meg16 hålls den 7–8 april på Svenska Mässan i Göteborg och arrangeras för femte gången. Mer information om Meg finns på www.meg.se

Följ också Meg på Facebook, Twitter och Instagram.

För frågor kontakta:
Joanna Wahlsten, presskontakt Meg
Tel: 031-708 84 13, 0701-61 68 40
E-post: press@meg.se

Svenska Mässan koncernen drivs i stiftelseform och är en av norra Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan har visionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Koncernen arbetar framgångsrikt med mässor och möten, hotell, restaurang och underhållning. Varje år besöker cirka 1,8 miljoner mötesplatsen. Svenska Mässans huvuduppdrag är att främja näringslivet och årligen genererar koncernen drygt 2,6 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg. Läs mer på www.svenskamassan.se